Hopp til hovedinnhold

eTwinning-seminar: Online Partner Finding Fair (Vgs og fag- og yrkesopplæringen)

Er du lærer i videregående skole eller i fag- og yrkesopplæringen? Har du lyst til å samarbeide med lærere i andre europeiske land? Da må du melde deg på det digitale arrangementet som arrangeres 28. september kl. 17!

Tidspunkt: 28. september 2023 kl. 15.00- 28. september 2023 kl. 16.30
Sted: • Digitalt

eTwinning er en plattform som gir lærere en unik mulighet til å delta i spennende internasjonale samarbeidsprosjekter med skoler fra hele Europa. Ved å bruke digitale verktøy kan man jobbe sammen på tvers av landegrenser og utveksle kunnskap, erfaringer og kultur. eTwinning gir også lærere og elever muligheten til å utvikle sin digitale kompetanse og samtidig få erfaring med å jobbe i et internasjonalt team.

Det er gratis å delta i eTwinning-prosjekter og det er enkelt å komme i gang. Bli med i dag og oppdag en verden av muligheter for læring og samarbeid!

Er du lærer i videregående skole eller i fag- og yrkesopplæringen og interessert i å starte et eTwinning-prosjekt med elevene dine? Den 28. september arrangerer våre kollegaer i eTwinning Latvia et digitalt nettverksarrangement hvor deltakerne får:

  • Bli kjent med eTwinning og oppdage verktøyene og mulighetene i eTwinning-plattformen
  • Møte andre lærere og finne prosjektpartnere fra Latvia, Polen, Nord-Makedonia, Romania, Tyskland, Portugal, og Liechtenstein
  • Presentere egne prosjektideer og/eller bli inspirert av andres idéer

Arbeidsspråket er engelsk. Det er gratis å delta, og arrangementet er åpent for alle fag. Du trenger ikke ha erfaring med eTwinning, men må registrere deg på plattformen og melde deg på arrangementet innen 17. september. Møtet avholdes på Zoom, og lenken sendes ut i forkant av arrangementet.

Påmeldingsfrist

Utløpt

eTwinning

E-post:etwinning@hkdir.no