Hopp til hovedinnhold

eTwinning-seminar: "eTwinning and Erasmus+ projects"

Er du lærer i ungdomsskolen, videregående skole, eller fag-og yrkesopplæringen? Da kan du søke om å få delta på et spennende seminar om eTwinning og Erasmus+ prosjekter i Salzburg, Østerrike, 28.-30. april.

Tidspunkt: 28. april 2024 kl. 17.00- 30. april 2024 kl. 12.00
Sted: Salzburg, Østerrike • Fysisk

eTwinning er en plattform som gir lærere en unik mulighet til å delta i spennende internasjonale samarbeidsprosjekter med skoler fra hele Europa. Ved å bruke digitale verktøy kan man jobbe sammen på tvers av landegrenser og utveksle kunnskap, erfaringer og kultur. eTwinning gir også lærere og elever muligheten til å utvikle sin digitale kompetanse og samtidig få erfaring med å jobbe i et internasjonalt team. Det er gratis å delta i eTwinning-prosjekter og det er enkelt å komme i gang. Bli med i dag og oppdag en verden av muligheter for læring og samarbeid!

28.-30. april arrangerer eTwinning Østerrike seminaret "eTwinning and Erasmus+ projects" i Salzburg. På seminaret får du lære om eTwinning og hvordan du kan utvikle eTwinning-prosjekter i kombinasjon med Erasmus+. Rundt 50 deltakere fra store deler av Europa deltar, og det blir gode muligheter til å knytte kontakter og utvikle prosjektidéer sammen. Målgruppen for arrangementet er lærere i ungdomsskolen, videregående skole og fag- og yrkesopplæring, og arbeidsspråket på arrangementet er engelsk.

Vi velger ut tre lærere som får delta på seminaret og får dekket kostnader til reise, hotell og kursavgift. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele arrangementet.

Påmeldingsfrist

Utløpt

eTwinning

E-post:etwinning@hkdir.no