Hopp til hovedinnhold

eTwinning-seminar: "Empowering the well-being of learners and teachers in initial vocational education and training"

Er du lærer i fag- og yrkesopplæringen og ønsker å lære om hvordan du kan bruke eTwinning i undervisningen? Da må du melde deg på webinaret "Empowering the well-being of learners and teachers in initial vocational education and training" som går av stabelen 1.-2. mars!

Tidspunkt: 1. mars 2024 kl. 14.00- 2. mars 2024 kl. 14.45
Sted: • Digitalt

eTwinning er en plattform som gir lærere en unik mulighet til å delta i spennende internasjonale samarbeidsprosjekter med skoler fra hele Europa. Ved å bruke digitale verktøy kan man jobbe sammen på tvers av landegrenser og utveksle kunnskap, erfaringer og kultur. eTwinning gir også lærere og elever muligheten til å utvikle sin digitale kompetanse og samtidig få erfaring med å jobbe i et internasjonalt team. Det er gratis å delta i eTwinning-prosjekter og det er enkelt å komme i gang. Bli med i dag og oppdag en verden av muligheter for læring og samarbeid!

Webinaret "Empowering the well-being of learners and teachers in initial vocational education and training" tar for seg årets eTwinning-tema "Trivsel på skolen". Gjennom innlegg, paneldiskusjoner og workshoper får du innblikk i hvordan vi kan jobbe for å styrke trivselen til elever og lærere i fag- og yrkesopplæringen. I tillegg får du mulighet til å knytte kontakt med lærere fra hele Europa.

Påmeldingsfrist

Utløpt
(norsk tid)

eTwinning

E-post:etwinning@hkdir.no