Hopp til hovedinnhold

eTwinning-seminar: "Demokratische Partizipation mit eTwinning"

21.-23. mars 2024 sender eTwinning Norge to tysklærere fra ungdomsskolen til seminaret "Demokratische Partizipation mit eTwinning" i Brügge, Belgia.

Tidspunkt: 21. mars 2024 kl. 13.30- 23. mars 2024 kl. 11.00
Sted: Brügge, Belgia • Fysisk

eTwinning er en plattform som gir lærere en unik mulighet til å delta i spennende internasjonale samarbeidsprosjekter med skoler fra hele Europa. Ved å bruke digitale verktøy kan man jobbe sammen på tvers av landegrenser og utveksle kunnskap, erfaringer og kultur. eTwinning gir også lærere og elever muligheten til å utvikle sin digitale kompetanse og samtidig få erfaring med å jobbe i et internasjonalt team. Det er gratis å delta i eTwinning-prosjekter og det er enkelt å komme i gang. Bli med i dag og oppdag en verden av muligheter for læring og samarbeid!

21.-23. mars 2024 sender eTwinning Norge to tysklærere fra ungdomsskolen til seminaret "Demokratische Partizipation mit eTwinning" i Brügge, Belgia. På seminaret vil du møte lærere fra hele Europa som du kan knytte kontakt med og slik komme i gang med å bruke eTwinning til å starte prosjekter. Arbeidsspråket på arrangementet er tysk.

Vi velger ut to lærere som får delta på seminaret og får dekket kostnader til reise, hotell og kursavgift. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele arrangementet.

Påmeldingsfrist

Utløpt
(norsk tid)

eTwinning

E-post:etwinning@hkdir.no