Hopp til hovedinnhold

eTwinning Annual Conference: "Wellbeing at School"

26.-28. september arrangeres årskonferansen for eTwinning. Konferansen er et hybrid arrangement, og går av stabelen både i Brussel og på nett.

Tidspunkt: 26. september 2024 kl. 12.00- 28. september 2024 kl. 11.00
Sted: Online og i Brussel, Belgia • Fysisk | • Digitalt

eTwinning er en plattform som gir lærere en unik mulighet til å delta i spennende internasjonale samarbeidsprosjekter med skoler fra hele Europa. Ved å bruke digitale verktøy kan man jobbe sammen på tvers av landegrenser og utveksle kunnskap, erfaringer og kultur. eTwinning gir også lærere og elever muligheten til å utvikle sin digitale kompetanse og samtidig få erfaring med å jobbe i et internasjonalt team. Det er gratis å delta i eTwinning-prosjekter og det er enkelt å komme i gang. Bli med i dag og oppdag en verden av muligheter for læring og samarbeid!

Årskonferansen for eTwinning 2024 er hybrid. 130 utvalgte deltakere fra hele Europa får muligheten til å bivåne arrangementet fysisk i Brussel, mens hundrevis vil følge konferansen på nett. Årets hovedtema er "Wellbeing at School", og eventet byr på mange spennende foredrag, debatter og workshoper rundt dette temaet. Deltakerne vil også få en innføring i eTwinning og mulighet til å nettverke med lærere andre europeiske land. Dette gir gode muligheter til å knytte kontakter og utvikle prosjektidéer sammen. Under konferansen vil vinnerne av de årlige eTwinning-prisene bli kåret - her får du et innblikk i kreative og inspirerende prosjekter som er gjennomført i eTwinning.

Målgruppen for konferansen er lærere i grunnskolen og videregående skole, og arbeidsspråket på arrangementet er engelsk. Det kreves ingen tidligere erfaring med eTwinning for å delta.

Vi velger ut tre norske lærere som får dekket kostnader til reise, hotell og kursavgift for å delta fysisk på konferansen. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele arrangementet. Hvis du ønsker å delta digitalt, er du garantert plass på konferansen.

Påmeldingsfrist

28. juni 2024 kl. 13.00

eTwinning

E-post:etwinning@hkdir.no