Hopp til hovedinnhold

Erasmus+ kontaktseminar: Mobilitetsprosjekter innen voksenopplæringsfeltet

Kontaktseminaret vil samle organisasjoner, fra hele Europa, som er aktive innen voksenopplæring og interessert i å søke på et fremtidig KA1-mobilitetsprosjekt.

Tidspunkt: 6. desember 2023 kl. 08.00- 8. desember 2023 kl. 13.00
Sted: Tours, Frankrike • Fysisk

Om arrangementet

6.–8. desember 2023 kan du delta på «Optimising Mobility for Adult Learners as Active Citizens (Optim-AL 2)», som det franske Erasmus+-kontoret arrangerer.

Sammen med deltakere fra hele Europa vil du etter endt seminar sitte igjen med mange elementer som vil hjelpe deg i å redigere en god søknad, samt potensielle mottakerinstitusjoner.

Arrangement vil legge til rette for at deltakere kan sette i gang et mobilitetsprosjekt (KA121 eller KA122). TCA-deltakere bør allerede være aktive/jobbe med voksne som er engasjert (eller ønsker å bli engasjert) i aktive medborgerskapsaktiviteter, inkludert frivillighet mm.

Hvem kan delta?

Alle som deltar på seminaret må ha et ønske om å søke om et prosjekt som kan knyttes til tematikken. Både erfarne og nybegynnere inviteres til å melde inn sin interesse i å delta.

Seminaret er på engelsk og finner sted i Tours, Frankrike. Det vil komme deltakere fra mange europeiske land.

Direktoratet dekker oppholds- og reiseutgifter basert på faktiske utgifter etter rimeligste måte. Arbeidsgiveren dekker utgifter til måltid som ikke er inkludert i kursavgiften. Deltakere leverer reiseregning til sin arbeidsgiver, som deretter får refundert utgiftene når sluttrapporten er vurdert.

Kopi av kvitteringer og deltakerbevis sendes til oss sammen med sluttrapporten, senest én måned etter at seminaret er avsluttet.

Denne aktiviteten er en Training and Cooperation Activity (TCA) under Erasmus+.

Meld din interesse for å delta på seminaret ved å fylle ut skjemaet du kommer til via påmeldingsknappen nedenfor. Vi vil velge inntil to personer som representerer hver sin institusjon som kan delta. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele seminaret. Det gis prioritet til institusjoner som ikke har deltatt i tilsvarende seminarer før.

Påmeldingsfrist

Utløpt

Gaelle Bozec

E-post:gaelle.bozec@hkdir.no