Hopp til hovedinnhold

Erasmus+ kontaktseminar – Bærekraftige prosjekter og institusjoner (fag- og yrkesopplæring)

Nasjonalkontoret for Erasmus+ i Tyskland arrangerer kontaktseminaret "Green Erasmus: pathways to sustainable projects and institutions".

Tidspunkt: 14. juni 2023 kl. 07.00- 16. juni 2023 kl. 14.00
Sted: Tyskland • Fysisk

Om arrangementet

I juni 2023 kan du delta på kontaktseminar om bærekraftige prosjekter og institusjoner i fag- og yrkesopplæringen.

Seminaret gir deltakerne mulighet til å lære av hverandre, og legger til rette for nettverksbygging innen Erasmus+ (partnerskap (KA2)).

Kontaktseminaret er for representanter fra relevante institusjoner som er aktive i fag- og yrkesopplæringssektoren. Alle deltakere bør være interesserte i og ha myndighet og mulighet til å starte et Erasmus+-prosjekt.

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse vil velge inntil 3 personer (maks én deltaker fra hver institusjon) som kan delta. Nykommere innen Erasmus+ oppfordres til å melde inn sin interesse og vil bli prioritert. Utvalgte deltakere forplikter seg til å delta på hele seminaret. Fyll ut interessemelding som du finner via påmeldingslenken på denne siden.

Praktisk informasjon

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse dekker oppholds- og reiseutgifter basert på faktiske utgifter etter rimeligste måte. Arbeidsgiveren dekker utgifter til måltid som ikke er inkludert i kursavgiften. Deltakere leverer reiseregning til sin arbeidsgiver, som deretter får refundert utgiftene når sluttrapporten er vurdert. Kopi av kvitteringer og deltakerbevis sendes til direktoratet sammen med sluttrapporten, senest én måned etter at seminaret er avsluttet. Denne aktiviteten er en Training and Cooperation Activity (TCA) under Erasmus+.

Påmeldingsfrist

Utløpt

Erasmus+

E-post:erasmuspluss@hkdir.no