Hopp til hovedinnhold

Erasmusseminaret for høyere utdanning 2024

Vi har gleden av å invitere til Erasmusseminaret 2024 for universitets- og høyskolesektoren. I år er Nord universitet vertskap. Erasmusseminaret er en sentral møtearena som årlig samler rundt 180 deltakere som jobber med Erasmus+-programmet i norsk høyere utdanning.

Tidspunkt: 26. november 2024 kl. 18.00- 28. november 2024 kl. 14.30
Sted: Bodø • Fysisk

Om arrangementet

Seminaret finner sted i Bodø den 27. og 28. november. Det er også en mottakelse på kvelden den 26. november, arrangert av Nord universitet, for de som kommer kvelden før.

Målgruppen for seminaret er hovedsakelig administrativt ansatte og ledere som jobber med Erasmus+-programmet. Seminaret vil også kunne være relevant for vitenskapelig ansatte med særlig interesse for Erasmus+ og internasjonalt utdanningssamarbeid.

For å utarbeide et godt og relevant program, ønsker vi deres innspill og bidrag. Vi har derfor opprettet et spørreskjema hvor alle som ønsker inviteres til å melde inn forslag til tematikker og sesjoner på programmet . Frist for å svare på dette spørreskjema er 10 juni.


Følg med på denne siden for mer informasjon om programmet, påmelding og annen praktisk informasjon.

Vi ser frem til å møte deg på Erasmusseminaret 2024, der vi sammen kan dele kunnskap, erfaringer og inspirasjon knyttet til Erasmus+!