Hopp til hovedinnhold

Årskonferansen for eTwinning 2023

19. – 21. oktober arrangeres årskonferansen for eTwinning. Meld deg på og få inspirasjon og kunnskap ved å delta på spennende workshoper!

Tidspunkt: 19. oktober 2023 kl. 14.45- 21. oktober 2023 kl. 11.30
Sted: • Digitalt

eTwinning er en plattform som gir deg som er lærer en unik mulighet til å delta i spennende internasjonale samarbeidsprosjekter med skoler fra hele Europa. Ved å bruke digitale verktøy kan du jobbe sammen med andre lærere på tvers av landegrenser og utveksle kunnskap, erfaringer og kultur. eTwinning gir også lærere og elever muligheten til å utvikle sin digitale kompetanse og samtidig få erfaring med å jobbe i et internasjonalt team. Det er gratis å delta i eTwinning-prosjekter og det er enkelt å komme i gang. Bli med i dag og oppdag en verden av muligheter for læring og samarbeid!

Årskonferansen for eTwinning i 2023 har tittelen “Education and Innovation - being creative with eTwinning”, og er åpen for ansatte i barnehage, grunnskole, videregående skole og fag- og yrkesopplæringen. I løpet av tre dager kan du delta på ulike workshoper og interessante nettverksaktiviteter, lære mer om aktuelle og interessante temaer og knytte kontakt med andre eTwinnere.

Påmelding

Ta en titt på programmet og send oss en e-post til eTwinning@hkdir.no dersom du ønsker å være med på hele eller deler av arrangementet!

Send e-post innen 02. oktober klokken 12.00.

Påmeldingsfrist

Utløpt

eTwinning

E-post:etwinning@hkdir.no