Aktuelt
Aktuelt
16.12.2019

Få hjelp til din Erasmus+-søknad

Planlegger du en mobilitets- eller partnerskapssøknad? Å delta på Dikus søkerseminar kan føre til at akkurat din søknad kommer gjennom nåløyet. 

Diku arrangerer to søkerseminarer i januar og februar 2020 – ett for dem som planlegger å sende inn en mobilitetssøknad og ett for dem som forbereder en søknad innen strategiske partnerskap.

– Hjelp og veiledning   

I høst ble Fagskolen Tinius Olsen den første fagskolen som fikk midler til et europeisk samarbeidsprosjekt. Rektor Eirik Hågensen innrømmer at det var arbeidskrevende å sy sammen en god søknad. Han har følgende tips til andre søkere: 

– Vi var på et søknadsseminar som Diku holdt, og vi har fått hjelp og veiledning av dem underveis i prosessen. Vi hadde i tillegg et møte med Oslo-regionens Europakontor i Brussel, som også var veldig nyttig. Vårt tips til andre som skal søke: Ta kontakt med Diku som gir hjelp og veiledning til veien videre.  

Seniorrådgiver Anne Hunderi i Diku håper på fulle søkerseminarer i 2020.  

–  På seminarene vil vi gi en grundig gjennomgang av hva som kjennetegner en god søknad, hvordan søknadsskjemaene fungerer samt begrepsavklaringer. Vi vil også kunne bistå med veiledning, sier hun. 

Les mer om de ulike søkerseminarene her:

8. januar 2020 - Søkerseminar for Erasmus+ mobilitet for grunnopplæringen (påmeldingsfrist: 20. desember 2019) 

6. februar 2020 - Søkerseminar for Erasmus+ strategiske partnerskap (påmeldingsfrist: 30. januar 2020)